Over ons

Timmerfabriek De Sleutel bestaat pas kort, maar u kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van Frank van Kemenade en Giel Verhagen. Beide zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in de timmerindustrie. In januari 2018 zijn ze samen gestart met Timmerfabriek De Sleutel.

Moderne werkplaats
Timmerfabriek De Sleutel beschikt over een volledig ingerichte werkplaats in Bladel met eigen machinale, spuiterij en afmontage. De machines hebben korte steltijden, waardoor er snel geschakeld kan worden en flexibel gewerkt. Ideaal voor maatwerk en series!

Hoogwaardig timmerwerk
Kwaliteit heeft Timmerfabriek De Sleutel hoog in het vaandel staan. Zowel in ons werk als in ons materiaal. Daarom kiezen we standaard voor mahoniehout. Mahoniehout is geoptimaliseerd en foutvrij hout met een goede prijs/kwaliteit-verhouding, maar uiteraard zijn andere wensen ook bespreekbaar. Wij denken graag met u mee en leveren onze offertes met tekeningen, zodat exact helder is wat wij voor u gaan maken.

Betrouwbaar vakmanschap
Daag ons gerust uit met uw wensen op ons vakmanschap. Wij gaan met plezier voor u aan de slag en verrassen u graag met onze mogelijkheden!

 

Neem contact op